Antis omarinė antis

Naujienos ir visuomenė

Gaunama šiek tiek ant galvos "šukuosena"pavadinimas "Crested antis". Žmonėse kartais vadinama juoda ir balta, šie pavadinimai tam tikru mastu apibūdina ir jo išvaizdą. Norint patogiai apsistoti, jai reikia tvenkinio, kuriame yra daug augalijos. Norėdami pailsėti su maistu, šis paukštis neria į gylį, kartais pasiekdamas 10 metrų. Todėl geriau, jeigu rezervuaras gilus. Tai gamina daugybe įvairių šaknų ančių. Po vandeniu paukštis ištraukia moliuskus, kurie yra pagrindinis jo maistas. Be to, jis maitina vėžiagyvius, mažas žuvis, vabzdžių lervas. Badaujantiems laikams nenusileiskite naudoti augalų kaip papildo pagrindinei dietai. Paimkite šią ančiuką nardymui, greitai nurimkite, tačiau jis labai ištemps ir tik po to, kai tekės vandens.

Crested antis

Kur gyvena

Kuoduotoji antis gyvena Karelijoje, taip patKolo pusiasalis ir Tolimuosiuose Rytuose. Jo lizdus vieta Baškirijos Trans-Uralo, šiaurės Sibirą, šiaurės Kazachstano, Artimuosiuose Zavolzhe. Ji taip pat gyvena Londone, kur ji noriai atsiskaito miesto tvenkiniuose. Dažnai šie paukščiai kabina yra įsikūręs šiaurinėje Prancūzijoje, Vokietijoje, Belgijoje, Olandijoje. Labiausiai mėgsta praleisti šaltą sezoną jūroje. Jas galima rasti Maroke, Egipte, prie Juodosios ir Azovo jūrų pakrantės. Net Vietname, Indija, Irakas, Japonija yra susipažinę su šiais faunos atstovais.

Valgomasis antis valgyti

Atrodo, kad

Ačiū, medžiotojai gerai mato šią ančių ant vandensšviesus plunksnos vyriškosios ir išsiskiria iš kitų tipų keteros ant galvos. Moteris atrodo labiau namuose nei jos "sutuoktinis". Vietoj juodos plunksnos ji turi rusvos aprūdijęs, ir papuošimas ant galvos mažesnis. Patinas, priešingai, yra kontrastingos juodos ir baltos plunksnos ir didelį maksimumo. Jo akys yra geltonos, jo snapas yra mėlynas, jo kojos yra pilkos. Medžioja šio paukščio nenoriai, nes jo mėsa yra prastesnės jo skonį mėsos Kita predstavitelyaey paukščių rūšių - tai suteikia daug žuvų arba riebalų prieskoniu. Bet jei jums pavyko tai padaryti, galite naudoti tiek pūką, tiek plunksną. Yra regionai, kuriuose jie išgaunami dideliais kiekiais. Apie medžioklę dažniausiai naudojamas iškamšos ir specialius švilpukai, su kuria imituojant antis verkti.

pasivaikščioti laivagalio nuotrauka

Nesting

Crested austra visada sukuria stiprią porą, inkurios ančiukai per visą savo gyvenimą išlaiko lojalumą. Norėdamas "susitikti" su savo širdies motina, vyrukas atlieka vestuvių šokį, kurio metu jis sparnus sparnais ir grąžina galvą. Pievagrybė antis organizuoja lizdus netoli vandens. Dėl to salos yra tinkamos salotos arba plūduriuojančios nendrių ar šakų krūvos, kartais jie įsikuria medžių tuščiavidurėse. Tufted antis, kurios nuotrauka pateikiama šiame straipsnyje, lizdui sutvarkyti naudojama sausa žolė arba švieži stiebai ir lapai. Namo vieta gali būti šlapias. Šiuo atveju lizdas, užpildytas ančiumi, primins dubenį su šonais 9-10 centimetrų aukščio. Jei vieta yra sausa, tada paukštis kasa raktą, kad slėptuvo sankabą ir padengtų jį iš viršaus į apačią. Šioje lizdoje atsiranda laiminga pora palikuonys. Alyvuogių spalvos keturkampio kiaušiniai turi apie 5 cm skersmens, vienoje jų sankaboje nuo 9 iki 13 vienetų.

Įdomūs vaikai

Rūpinimasis ateitimi ir jau auštantpaukščių jaunikliai. Vyras jai nepadeda rūpintis palikuonimis. Perėjimas tęsiasi 25–26 dienas. Ančiukai, kaip ir kiti šios paukščių rūšies atstovai, pirmiausia padengiami. Tačiau jie neturi daug laiko praleisti vienoje vietoje. Tik po dienos po gimimo jie, vadovaudamiesi motinos ančių, nusileidžia į vandenį ir net bando nardyti. Gegužės mėnesį dažniausiai įsišaknijusi juodoji juoda, o palikuonys pasirodo birželio-liepos mėn. Vaikai, nors ir kelios dienos, jau žino, kaip paslėpti tarp vandens augalų, pakrančių tankų ir šaknų, kad pabėgtų nuo pavojaus. Be to, motina apsaugo juos nuo staigaus išpuolio, nukreipdama priešo dėmesį į save, pakyla į orą ir drebėdama. Šeima bus kartu, kol rugpjūčio mėn. Ančiukai pradės padengti tikras plunksnas. Šiuo metu suaugusieji liks. Jie visiškai atsikratys senų plunksnų ir išaugs į naujas. Po to bandos ruošiasi tolimojo skrydžio, kuris trunka nuo rugsėjo iki lapkričio, priklausomai nuo lizdų vietos.

tufuotas antis organizuoja lizdus

Negalima nužudyti šio vidutinio dydžio paukščio. Be to, tokioje kasyboje yra mažai naudos. Mažas svoris ir beprasmiškas tufuotas antis, tinkamas veisimui miesto aplinkoje, siekiant pagerinti vandens telkinių estetinę išvaizdą, be to, ji nebijo kaimynystės su asmeniu.

Komentarai (0)
Pridėti komentarą