Kur skankas gyvena? Vaizdai ir nuotraukos

Naujienos ir visuomenė

Laukinės gamtos pasaulis yra nuostabiai grazus ir neįprastas. Jame yra daug gražių gyvūnų. Vienas iš jų yra skunkas. Šis gyvūnas yra mažas grobuoniškas žinduolis. Skunko vaikščioti yra labai neįprasta. Norėdami žengti žingsnį, jis pirmiausia atlenki savo nugarą, uodega veda į šoną ir atlieka nedidelį šuolį, ty judėjimas atliekamas šokinėjant.

Kur skankas gyvena

Kur skankas gyvena? Tai galima rasti zoologijos soduose, bet gana retai. Galų gale darbuotojai ir lankytojai turės dėvėti apsaugines kaukes. Apsauginė reakcija skunksse reiškia labai kvapnios medžiagos išsiskyrimą. Norint sužinoti apie šį gyvūną, tai geriausia padaryti natūraliomis sąlygomis ir pakankamu atstumu.

Artimieji giminaičiai skunks - šeškai, badgers, kumpiai.

Aprašymas

Daugelis žinduolių naudoja kvapus medžiagų, bet tai buvo skunks, kurie galėjo paversti jį galingu ir veiksmingu ginklu savo pačių apsaugai.

Pagal gyvulio uodegą yra dvi liaukos, per kurias skystis išsiskiria su stipriu nemaloniu kvapu. Ore purkštukas skirstomas į mažus lašus.

Toks "kulka" gali pasiekti tikslą iki keturių metrų atstumo. Taigi gyvūnas gali padaugėti penkis kartus. Po to užtrunka šiek tiek laiko papildyti.

Gyvūnas atrodo patrauklus. Kūnas stiprus, trumpas kojos su didelėmis nagomis. Vyrai paprastai yra didesni nei moterys.

Kur gyvena meksikietis skunkas, juokingas gyvūnų pasaulio atstovas? Daugelis klausia šio klausimo, sužinoję apie gyvūno egzistavimą.

Skunk purškimo skysčio sudėtis

Gamta aprūpinta skunks su tokia funkcija kaipapsauga nuo kvapo. Pagrindinis aktyvus skysčio ingredientas yra etilo merkaptanas, butilo merkaptanas ir kiti natūralūs junginiai, kurie yra daugelio žinduolių sekretuose.

Nesvarbu, kur skunk gyvena, rezultatastas pats. Visi šios rūšies nariai turi išskirtines "skonio" ir atkaklumo savybes. Jei gyvūno skystis pateko į kažką, net po ilgo gydymo ir aeracijos, kvapas netrukus pasibaigs po kelių mėnesių.

Kur skunk gyvena žemyne

Ši apsauga leidžia gyvūnui jaustis bebaimis ir didžiuotis, nesvarbu, kiek jis mažas. Skunk nepraranda, nes tai nėra būtina.

Buveinės

Kur skankas gyvena? Kuri žemynas? Tėvynės skunkas - Šiaurės Amerika. Jie maitina vabzdžiais, varliais, pelėmis, driežomis, sunaikina paukščių lizdus, ​​nesigaili nešvarumų, o tai nėra būdinga plėšrūnams, pavyzdžiui, uogoms ir vaisiams. Daugelis ištirti sritį ir žaisti. Gana apgyvendintos vietovės yra vietos, kur gyvena skunkas. Jis mėgsta aplankyti kiemus ir šiukšliadėžes.

Rezervuarų pakrantės yra ta vieta, kur gyvena skunkas. Žemynas yra didelis, tačiau gyvūnams nepatinka būti pernelyg toli nuo girdymo vietos. Tačiau JAV yra vietų, kur skunk gyvena visur. Jis negyvena Aliaskoje ir Havajuose.

Šis neįprastas gyvūnas nenori lipti.Virš 1800 metrų virš jūros lygio. Tačiau kai kurie vis dar lipo į kalnus iki 4000 metrų aukščio. Rekomenduojame egzistuoti miškuose ir pievose šalia žmonių. Daugiausia jie mėgsta krūmus, uolų šlaitus ir kraštus prie upių. Prieš žiemoti, skunks paruošia savo namus, renka sausus lapus ir žolę.

Naktį pasirinkite sausas ir nelaikomas vietas. Dažnai gyvūnas pasirenka skylę, kurią kažkas anksčiau iškasė. Vyrai žiemą atskirai, o moterys - su jaunikliais.

Šie gyvūnai sunaikina graužikus, kenksmingus vabzdžius. Mielas ir patrauklus. Dažnai žmonės stengiasi namuose nusiimti smulkių liaukų. Deja, jie linkę pasiutligei.

Italijoje, Vokietijoje, Didžiojoje Britanijoje, Nyderlanduose ir VokietijojeJungtinėse Amerikos Valstijose šis gyvūnas dažnai yra namuose, todėl galima sakyti, kad Europa yra kita vieta, kurioje gyvena skunkas. Kai kuriose vietose šie gyvūnai yra saugomi įstatymu, jiems draudžiama parduoti. Vietose, kur leidžiama juos įsigyti, skunks pašalina kvapus liaukas.

Skunks tipai

Nėra vieno tipo skunks. Jų spalva yra ta pati, bet kiekviena turi savitąsias savybes. Peržiūros:

1. Sriubaus skunkas. Svoris iki 5,3 kg.

2. Punktinis skunkas. Nykštukai, svoris iki 1 kg.

3. Pigtail. Didžiausias vaizdas. Yra žinoma, kad gali siekti devynis kilogramus.

4. Smirdantis skunkas.

Kiekvienas iš jų turi tokią neįprastą priemonę kaip kvapas.

Kur gyvena dryžuotas skunkas

Sijonas skunk

Šią nuomonę lengva atskirti. Jame yra juodos atlošo, nuo galvos iki purus uodegos galo, plataus balto juostos. Pagal svorį jis gali siekti 5,3 kg. Vasarą gyvūnas kaupiasi riebalų sluoksnis, o nuo lapkričio iki kovo eina į žiemos miego spiečius žiemojimo spiečiuose. Gyvenimo naktis. Prieš pradedant puolimą jis kelia grėsmingą padėtį ir tik paleidžia jet. Patekęs į akis gali sukelti laikiną aklumą. Kvapas sunkiai pašalinamas.

Šie gyvūnai yra švelnūs ir žaismingi, dėl kurių jie vertinami.

Kur skankas gyvena toje žemyninėje dalyje

Sriubaus sumuštinių rezidencijos

Skunkas yra visagalis. Lygiai su medžių plantacijomis, pievomis ir žemės ūkio paskirties žemėmis yra vietos, kur gyvena dryžuotas skunkas. Paprastai gyvūnai renkasi vietoves, esančias ne toliau kaip tris kilometrus nuo vandens. Santuokos laikotarpis - nuo vasario iki kovo.

Moterys yra bendri, dažnai gyvena įprastoje skylėje. Nėštumas trunka iki 77 dienų. Iš šiukšlių yra nuo 2 iki 10 aklųjų ir kurčių šuniukų. Po 8 dienų gali užtepti skystį.

Mažos skunks palieka motinasmetų amžius po brendimo. Vyrai yra poligaminiai, todėl jie gali susilieti su keliomis moterimis. Vaikų priežiūra ir priežiūra nėra susiję. Nepriklausomybėje gali gyventi iki 10 metų, natūraliomis sąlygomis - mažiau.

Pagrindinė skunks mirties priežastis - visų rūšiųligos, įskaitant pasiutligę. Dažnai gyvūnai miršta greitkeliuose, nes jie yra lėta ir turi blogą regėjimą. Nepaisant galingos gynybos, joms puola dideli plėšrūnai, o gyvūnams ne visada pavyko išgyventi.

Kur yra žemyninės dryžuotos skunkas

Vietovė, kurioje gyvena dryžuota skunk, yra žemyninė Amerika.

Maitinimas

Skunkas negali žuvies ar didelis grobis,todėl jis maitina smulkius graužikus, varles ir tt Gyvūnas gali atakuoti bejėgius kiškius. Likęs meniu priklauso nuo sezono. Šiltuoju metų laiku jis valgo vaisius, uogas, sėklas, augmeniją.

Plėšikas dažniausiai medžioja naktį. Skunko blogas regėjimas, todėl jis naudoja klausą ir kvapą medžioti.

Kai kurie grobio gyvūnai ritininiai ant žemės, bet netaip pat ir pašalinti nuodingą žievelę arba pašalinti smarkius plaukus. Nepriklausomai nuo to, ką skunk sugauna, jis iš karto valgo. "Skunks" neatsisako valgyti medaus, nulenkti ant avilio, jie valgo visą turinį, įskaitant medus ir bitės.

Joms bites nudrožiantis gurkšnis neliečia jokios grėsmės, nes storas kailis apsaugo nuo įkandimų. Tik gali nukentėti snukis.

Turinys namuose

Jei namuose laikysite skunk, turėtumėtelaikykitės mitybos patarimų. Maistas neturėtų būti aštrus, nesūdytas, pikantiškas, mažai riebalų. Pusė dietos turėtų būti daržovės ir vaisiai. Baltymų papildui, virti vištiena, kiaušinėlis ar žuvis. Ryžiai, soros ir kiti grūdai turėtų būti nuolat maitinami. "Skunks" vartoja tik natūralius produktus. Ūkis suteikia daug naudos, nes ji pašalina graužikus ir pavojingus vabzdžius.

Kur skunk nuotrauka

Kaip jau minėta, Amerika yra ta vieta, kurskunkas gyvena. Nuotraukos aiškiai parodo, kaip gyvūnai atrodo, parodantys išskirtines rūšies ypatybes. Rusijoje TSRS laikais jie bandė aklimatizuoti žvėrį, tačiau bandymai buvo nesėkmingi.

Skunks yra nuostabi mažai laukinių gyvūnų, kurie gyvena laukinėje gamtoje. Jie turi ypatingą apsaugą ir patrauklią išvaizdą, taip pat gražų personažą.

Komentarai (0)
Pridėti komentarą