Kaip ištrinti savo pasaulį? Keletas paprastų žingsnių

Kompiuteriai

Nuomonės apie bendravimą socialiniuose tinkluoseyra skirtingi. Kažkas suranda naujus draugus, draugus, pašnekesius, tiesiog klausosi muzikos ar skaito naujienas apie dominančią temą, o kažkas mano, kad ši pramoga yra ne tik brangaus laiko švaistymas. Na, gerai ... Žinoma, kiekvienas požiūris turi vietą.

Šiandien norėčiau pakalbėti apie tai, kaippašalinti mano pasaulį. Kodėl jums tai reikia padaryti iš tikrųjų, tai priklauso nuo jūsų. Man atrodo, kad žmonės, kurie drastiškai ir radikaliai atsikratyti savo profilių, paprasčiausiai sudegins tiltus, reglamentus, ginčus ar dalyvaus didžiulėje kibernetinėje erdvėje nemalonioje istorijoje.

Pabandykime kartu suprasti, kaipatlikite teisingus veiksmus ir nepadarykite daug papildomų pastangų. Mano straipsnyje aš siūlau išsamų nurodymą tiems, kurie nusprendė pašalinti "Mano pasaulį".

  1. Pirmiausia įveskite sistemą. Tam reikės naudoti savo prisijungimo vardą ir slaptažodį www.mail.ru, kuris, tiksliai sakant, yra šio profilio vieta. Ar lankėtės svetainėje? Prisijungimas ir slaptažodis turi būti įvesti specialiai suplanuotame lauke, esančioje viršutiniame kairiajame puslapio kampe. Ar esate pasiruošęs? Dabar spustelėkite žemiau esantį mygtuką "Prisijungti".
  2. Baigę visus nurodytus veiksmusbūsite savo pašto dėžutę. Beje, dažnai kyla klausimas: "Po to, kai mano puslapis buvo ištrintas, ar galėčiau toliau naudoti savo pašto dėžutę?" Aš sakyčiau, kad tai gana logiškas klausimas, Pašalinus nereikalingą "Pasaulio" komunikacijos ratą, mes nenorime prarasti pačios pašto dėžutės adresų ir kontaktų sąrašo. Nedelsdamas jus įspiu: nesijaudink, galėsite atlikti elektroninę korespondenciją ankstesniame režime. Beje, jūsų sąskaita viršutinėje struktūroje "Mile en Agent" taip pat nepasikeis. Mes šiek tiek išsiblaškėme. Taigi, viršutiniame ekrano puslapyje, apytiksliai viduryje, yra skirtukas "Mano pasaulis", kuriame spustelėję, jūs automatiškai pereisite prie savo projekto puslapio.
  3. Kairėje profilio pusėje busmeniu. Rasti? Viduje bus nuoroda "Nustatymai", specialiai suprojektuota taip, kad vartotojas galėtų ne tik redaguoti jo profilį, bet ir pakeisti puslapio išvaizdą ir savybes.
  4. Peržiūrėkite savo puslapį ikipats pabaiga. Čia rasite gana pastebimą mygtuką "Ištrinti savo pasaulį". Tai iš esmės visi. Jei nesikeičiate savo minčių, neatšaukiame sprendimo ir klausimas, kaip ištrinti "Mano pasaulį" vis dar tinka jums, tuomet jūs galite saugiai spustelėti. Atsakant į sistemą, sistema paprašys patvirtinti šio veiksmo vykdymą ir tik po to, kai jūsų sutikimas bus ištrintas.

Jūs jau žinote, kaip ištrinti "Mano pasaulį", dabar norėčiau padėti jums dar daugiau, manau, labai svarbios informacijos.

  • Tik ištrinti šio projekto profilįtas, kuris jį sukūrė. Ie Jei esate piktas su kuo nors, jūs negalėsite sunaikinti jo puslapio, tačiau kiek jūs negalėsite to norėti.
  • Atminkite, kad nuspręsite išeitiSvetainei automatiškai ištrinsite savo nuotraukas, vaizdo įrašus, tinklaraščio įrašus, visiškai prarasite visus čia įregistruotus draugus ir nustos būti bendruomenių nariais, todėl prieš ištrinant "Mano pasaulį" rekomenduojama keletą kartų galvoti.
  • Per 48 valandas po pašalinimoduomenys vis tiek gali būti susigrąžinami. Norėdami tai padaryti, jums reikės grįžti į profilį ir spustelėti specialų mygtuką "Atšaukti pasaulio pašalinimą". Tačiau po dviejų ar daugiau dienų visa jūsų informacija bus ištrinta svetainės administracijai nuolat ir be teisės atkurti.

Baigęs šį straipsnį iki galo, buvau nustebęskiek ilgai ir prasmingai. Tegul tai jokiu būdu jus nesunaikins. Tiesą sakant, visas procesas trunka ilgiau nei dešimt minučių. Jūs turite pasisekti.

Komentarai (0)
Pridėti komentarą