Kaip ištrinti "Kontaktai" puslapį?

Internetas

Ištrinti puslapį "Kontaktai" yra gana lengva -jums tiesiog reikia žinoti, kaip tai padaryti. Po to, žinoma, galite jį atkurti vėliau, neprarandant jokių įrašų ant sienos, jokių nuotraukų - nieko! Beje, tie, kurie nusprendžia šį žingsnį beveik visada sugrįžti į socialinį tinklą "VKontakte" gana greitai.

Puslapio ištrynimas yra labai paprastas: meniu "Mano nustatymai" turite slinkti puslapio apačią, paskutinė eilutė yra frazė "Jūs galite ištrinti savo puslapį". Paspaudę jį, vartotojas pateks į meniu nurodydamas priežastis, kodėl jis nori ištrinti "VKontakte" puslapį. Kiekvienam skoniui yra keletas variantų!

Įdomu, kai pasirenkate kiekvieną meniuuž komentarą, kuris kartu su pranešimu apie puslapio ištrynimą bus rodomas draugų naujienų kanaluose, pasirodys trumpas komiškas pranešimas, kurį galima pakeisti savo paties fraze ar visiškai ištrinti.

Taigi, kai pasirenkate meniu "Turiu kitąpuslapis ", komentuojama, kad profilis buvo sukurtas vartotojo šuniui, bet dabar jis augo toks protingas, kad gali užsiregistruoti pats socialiniame tinkle. Antrasis meniu paaiškina, kad vartotojas rūpinamasis tuo, kad jis negali laimingai ir laimingai gyventi tol, kol jis turi socialinio tinklo puslapyje, taip pat pageidauja, kad likusios "silpnosios" daržovės būtų sėkmės.

ištrinti kontaktinį puslapį
Trečias pasirinkimas: "Sąveikoje yra pernelyg daug nepriimtinų medžiagų", - pašalins pašalinto vartotojo draugus su pranešimu, kad dabar jis turi pakankamai pornografinių ir piratinių medžiagų, todėl jam daugiau nereikia profilio socialiniame tinkle. Iš tiesų, be to, kad "VKontakte" yra viena iš populiariausių soc. tinklai, tai vis dar milžiniška failų saugykla. Apsaugos punktas
jei aš ištrinsiu puslapį adresu
Duomenys siūlo informuoti naudotojo draugus, kad jis eina po žeme, bijodamas šio pasaulio galingų persekiojimų.

Galiausiai, norėdami ištrinti puslapį "In Contact"dėl to, kad niekas nekomentuoja jų įrašų, jie gali palikti pranešimą, kad tik keli draugai apgailestauja dėl jų palikimo. Šiuo atveju, naudojant atsitiktinių skaičių generatorių, rodomos pirmųjų penkių vartotojo draugų pora.

susisiekti pašalinti puslapį
Kaip jau minėta, vartotojas galiatsikratyti puslapio, ištrindami pranešimą arba pasirinkę "Kita priežastis". Tuomet jo draugų naujienų kanale pasirodys pranešimas, kad vartotojas tyliai ištrins savo puslapį.

Jei ištrinsite "Kontaktai" puslapį, tada nė vienas išvartotojai nebeturės prieigos prie asmeninės informacijos: nuotraukos, vaizdo įrašai, kontaktiniai duomenys negali būti parašyti ant sienos. Eidami į nuotolinį puslapį, vartotojai pamatys pranešimą, kuriame nurodoma, kad naudotojo puslapis buvo ištrintas ir informacija nėra prieinama. Iš visos informacijos, kurioje paprastai yra tokio pobūdžio profilis, bus matomas tik vardas ir pavardė, netgi nuotrauka bus pakeista standartine nuotrauka, kuri taip pat buvo naudojama anksčiau, kai administracija užblokavo naudotoją šlamštui.

Beje, tie, kurie nori ištrinti puslapį "Bkontaktas "yra nematomas, jie gali pašalinti" pasakyti draugams "žymimąjį laukelį meniu, o tada jūsų draugų naujienų kanale nebus rodomas pranešimas. Gali būti, kad tik šiuo atveju bus galima rimtai suvokti vartotojo sprendimą.

Komentarai (0)
Pridėti komentarą